NÉP OLDALI PÁRT

Utolsó esély a változtatásra

Miért érdemes ránk szavazni?

1. Mert mi, a Nép Oldali Párt képviselői, nem a pénzért akarunk a parlamentbe kerülni. Ezért vállaljuk, hogy nem veszünk fel magasabb illetményt, mint a mindenkori magyar átlagkereset. Természetesen mi is szeretnénk jobban élni a mostani életszínvonalunknál, de csak akkor, ha a többi magyar állampolgár is jobban él.

2. Mert mi jól tudjuk, milyen alacsony bérből élni, fizetéstől-fizetésig. Jelenlegi képviselőink zöméről mindez nem mondható el. Ha volt is ilyen irányú tapasztalatuk, mára mindezt elfelejthették. Legalábbis erre lehet következtetni döntéseikből.

3. Mert mi csak és kizárólag olyan törvényeket, jogszabályokat támogatunk, amely a magyar nép érdekeit szolgálja, függetlenül attól, hogy ki nyújtotta be a javaslatot. (Szomorú, hogy ilyen evidenciának tűnő dolgot is ki kell emelnünk.) Felülemelkedünk a mai parlamenti pártokra jellemző - nem szavazom meg a tiedet, mert te sem szavaztad meg az enyémet - óvodás mentalitáson. Nem erre jogosították fel őket a választópolgárok.

4. A Nép Oldali Párt képviselői mindent a nyilvánosság előtt tesznek, semmilyen kérdésben nem döntenek a magyar választópolgárok háta mögött és a nemzeti érdekek ellenében. Semmit sem titkosítunk, amit nemzetérdekből nem feltétlenül muszáj.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 5
Tegnapi: 5
Heti: 5
Havi: 81
Össz.: 18 370

Látogatottság növelés
Oldal: Miért mi
NÉP OLDALI PÁRT - © 2008 - 2019 - nepoldalipart.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »